طرز تهیه و خواص چایی زنجبیل

طرز تهیه و خواص چایی زنجبیل

طرز تهیه و خواص چایی زنجبیل – چای زنجبیل یا دمنوش زنجبیل یک نوشیدنی  خوشمزه و تند مزه با خواص بسیار زیاد و طبیعت بسیار گرم است که پیشنهاد میشود همه آن را هر روزه حداقل یک فنجان بنوشند

 طرز تهیه و خواص چایی زنجبیل

پوست زنجبیل را بتراشید سپس زنجبیل را بصورت ورقه های نازک برش بزنید. آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ورقه های زنجبیل را داخل آب بریزید ، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند سپس چای را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با شکر یا به تنهایی میل نمائید.

طرز تهیه و خواص چایی زنجبیل

برخی خواص چای زنجبیل :

چای زنجبیل کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند و رفع کننده مشکلات گوارشی است ، چای زنجبیل خاصیت پاک کنندگی بدن از سموم دارد. برای تغییر در مزه و افزایش خواص میتونید چند برگ نعنا و چند لایه لیموی تازه در هنگام جوشیدن مواد به دمنوش بیافزایید.

طرز تهیه و خواص چایی زنجبیل

خواص خارق العاده

چای زنجبیل در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد ، مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد ، این نوشیدنی برای گرم نمودن کمر بخصوص در خانم هایی که از مشکلات و ناراحتی های عادت ماهانه رنج میبرند بسیار موثر است.

 

همین مطلب در گوگل

نوشته حسین اقلیمیا

ســـــــت ســــــــایت

نوشیدنی ها مجله ست سایت

طرز تهیه و خواص چایی زنجبیل
به این صفحه امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید