طرز تهیه قهوه ترک و خواص آن

طرز تهیه قهوه ترک و خواص آن

طرز تهیه قهوه ترک و خواص آن -قهوه تلخ ترک و خواص کلی آن: قهوه ترک یکی از پر طرفدارترین نوشیدنیهای گرم دنیا بشمار می رود خواص و طعم این نوشیدنی و رنگ و لعاب آن باعث شده که آن را با دیگر انواع قهوه متمایز سازد . از نظر بسیاری از پزشکان دنیا خورد یک فنجان قهوه در روز برای سلامت روح و جسم انسان بسیار مفید و لازم است . از طرفی خوردن قهوه در ابتدای روز یعنی صبح باعث میشود ۱۴% هوشیاری انسان را افزایش دهد وباعث شادابی شود و از ابتلا به آلزایمر در آینده جلوگیری کند.

طرز تهیه قهوه ترک و خواص آنطرز تهیه قهوه ترک:

راز یک قهوه عالی اماده سازی ان با حرارت ملایم است ، بهتر است برای تهیه قهوه ترک مانند دیگر قهوه‌ها از پودر دانه‌های قهوه تازه برشته شده استفاده کنید چون عطر و طعمی عالی خواهید داشت.پس از اسیاب کردن قهوه باید پودری یکدست داشته باشید ؛ پودر دانه‌های قهوه ترک باید کاملا ریز و یکدست اسیاب شده باشند.

روش سریع با توضیح کوتاه

برای تهیه بهترین نوع قهوه ترک باید ۱ قاشق چایخوری پودر قهوه را با ۱ فنجان اب بسیار سرد مخلوط کنید ( با اب سرد کف خامه ای خوبی روی قهوه ایجاد میشود ) ، اگر تمایل دارید که شکر هم اضافه کنید باید از پودر شکر یا شکرهایی که زود حل میشوند استفاده نمائید.

 

قهوه ترک در ۴ نوع سرو میشود :

قهوه ساده بدون شکر ، قهوه با نصف قاشق چایخوری شکر ، قهوه با یک قاشق چایخوری شکر و قهوه با شکر بسیار زیاد.طرز تهیه قهوه ترک و خواص آن

روش دوم طرز تهیه قهوه ترک

برای اماده سازی قهوه ترک ابتدا پودر قهوه + اب سرد + شکر ( در صورت تمایل ) را داخل قهوه جوش بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید ، به ارامی با قاشق مواد را مخلوط کنید ، پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند قاشق را خارج کنید و منتظر بمانید تا قهوه به جوش بیاید.پس از اینکه قهوه شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ، اگر قهوه بجوشد دیگر خامه ای روی ان نخواهید داشت ، قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید.

نکته :

قهوه ترک را با ۱ لیوان اب سرد سرو کنید ، اب سرد را قبل از نوشیدن قهوه مصرف میکنند تا طعم دهان تازه شده و مزه قهوه قوی تر حس شود.

 

 

طرز تهیه قهوه ترک و خواص آنظروف تهیه و جوشاندن قهوه:

مناسبترین ظروف برای پخت بهتر و جوشاندن قهوه ظروف مسی و استیل است که باعث پخته شدن کامل قهوه میشود. میتوانید برای داشتن قهوه ای با طعم قوی تر قهوه را پس از به جوش امدن از روی حرارت بردارید و پس از چند ثانیه مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، این عمل را ۳ بار تکرار کنید تا طعم قوی تری داشته باشید.

 

طرز تهیه قهوه ترک و خواص آنقهوه را تلخ بنوشید:

به دلیل واکنشی که هنگام افزودن موادی چون شیر و شکر در قهوه پدید می آید مقدار چربی و قند قهوه بشدت افزایش میابد و برای سلامت بدن مضر است و پیشنهاد میشود تمام گونه های قهوه را تلخ بنوشید.

 

همین مطلب در گوگل

نوشته حسین اقلیمیا

ســـــــت ســــــــایت

نوشیدنی ها مجله ست سایت

 

طرز تهیه قهوه ترک و خواص آن
5 (100%) از 2 رأی
1 پاسخ

تعقیب

  1. […] طرز تهیه قهوه ترک و خواص آن – انواع نوشیدنی های گرم و … […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید