طرز تهیه و خواص دمنوش آذربه یا آویشن

طرز تهیه و خواص دمنوش آذربه یا آویشن

طرز تهیه و خواص دمنوش آذربه یا آویشن

طرز تهیه و خواص دمنوش آذربه یا آویشن – آذربه یا آویشن یک گیاه دارویی خاص که بهترین نقطه روییدن آن در شهر همدان است .این نوع نوشدنی برای انواع درد های عضلانی – اعصاب و روان – درد های دهان و درندان – سوزش و قرمزی چشم – چربی سوزی – و انواع عفونتهای داخلی مناسب است .

طرز تهیه دمنوش :

روش اول: یک قاشق غذا خوری آویشن+دو لیوان اب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

روش دوم: گیاه آویشن رو با نبات به مدت ده دقیقه دم کنیم .

روش سوم: عرق آذربه رو با آب روی شعله به مدت بیست دقیقه بجوشانیم و بعداز آن نباط و زعفران رو اضافه کنیم . این نوع نوشیدنی رو هم میشه سرد نوشید و هم داغ.

 

در هر سه روش لیمو فراموش نشه ….

 

طرز تهیه و خواص دمنوش آذربه یا آویشن

دمنوش آویشن:

اذربه-اویشن-ککلک اوتی

خواص دمنوش اویشن :

به فارسی اویشن شیرازی به ترکی ککلک اوتی و در همدان اذربه نام دارد دارای خواص متعدد و بیشماری از جمله:

تقویت بینایی,

جهاز هاضمه,

تقویت کننده معده,

کبد و کلیه,

بالا برذن فشار خون,

باز کننده انسداد,

تحلیل باد ها و بلغم,

اشتها آور,

ادرار آور,

جاری کننده حیض,

پاک کننده ی ریه,معده,روده از رطوبت بلغم,

رفع کولیت های مزمن,

افزایش شیر مادر,

پاک کننده سینه,

باز کننده گرفتگی های روده,

ضد انگل,

رطوبت بدن,

از بین برنده ی صفرا,

رفع زکام,سرفه,آسم,تنگی نفس,غلظت خون,

ضدعفونی کننده و میکروب کش(شش برابر انتی بیوتیک)

ﺿﺪ ﺩﺭﺩ، ﺿﺪﺁﻟﺮﮊﯼ،

ﺿﺪ ﺁﻟﺰﺍﯾﻤﺮ،

ﺿﺪ ﺁﺭﺗﺮﯾﺖ،

ﺿﺪﻣﯿﮑﺮﻭﺏ،

ﺿﺪ ﺳﻠﻮﻟﯿﺖ،

ﺿﺪ ﺑﺎﮐﺘﺮﯼ،

ﺿﺪﺳﺮﻃﺎﻥ،

ﺿﺪ ﺍﻟﺘﻬﺎﺏ،

ﺿﺪ ﻣﻮﺗﺎﮊﻥ،

ﺿﺪ ﺗﺐ،

ﺿﺪﺍﺳﭙﺎﺳﻢ،

ﺿﺪ ﻗﺎﺭﭺ،

ﺿﺪ ﺍﺣﺘﻘﺎﻥ،

رفع ﺯﺧﻢ ﺩﺍﺧﻠﯽ،

ﺿﺪ ﮐﺮﻡ ﺁﺳﮑﺎﺭﯾﺲ،

ﻗﺎﺑﺾ،

ﺑﺎﺯﮐﻨﻨﺪﻩ ﻭ ﺑﺮﻭﻧﺶ ﻫﺎ،
ﺁﻧﺘﺎﮔﻮﻧﯿﺴﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ،

ﻣﻌﺮﻕ،

ﺧﻠﻂ ﺁﻭﺭ،

ﮐﺎﻫﺶ ﺩﻫﻨﺪﻩﯼ ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮﻥ،

ﻣﺤﺮﮎ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪﻥ،

ﮐﺎﻫﺶ ﺩﻫﻨﺪﻩﯼ ﺗﺮﺷﺤﺎﺕ ﺑﺰﺍﻗﯽ،

ﻣﺴﮑﻦ درد

طرز تهیه و خواص دمنوش آذربه یا آویشن

 

همین مطلب در گوگل

نوشته حسین اقلیمیا

ســـــــت ســــــــایت

نوشیدنی ها مجله ست سایت

طرز تهیه و خواص دمنوش آذربه یا آویشن
3.3 (66.67%) از 3 رأی
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید