طرز تهیه و خواص چای آلبالو

طرز تهیه و خواص چای آلبالو

طرز تهیه و خواص چای آلبالو

طرز تهیه و خواص چای آلبالو – آب رو جوش بیارید. توی قوری بسته به سایزش آلبالو بریزید. اگر قوری رو پر کنید که خوبه, وگرنه سه چهارم یا نصف قوری باید آلبالو باشه.

طرز تهیه و خواص چای آلبالو

مواد لازم:

آلبالو . شکر یا نبات . زعفران . آب

طرز تهیه:

آب رو جوش بیارید. توی قوری بسته به سایزش آلبالو بریزید. اگر قوری رو پر کنید که خوبه, وگرنه سه چهارم یا نصف قوری باید آلبالو باشه. آب جوش روی آلبالوها بریزید و اجازه بدید تا چای دم بیاد. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه باید خوب بجوشه . تو این مدت هر از گاهی آلبالوها رو له کنید و زیر و رو کنید. و بیست دقیقه توی این حالت بمونه بعد زعفران دم کشیده رو به اون اضافه می کنید و نبات یا شکر آب شده رو به مواد اضافه میکنید . البته برای خوشمزه شدنش میتونید تمامی مواد رو بایه پارچه توری له کنید و عصاره مواد رو هم در بیارید .حال یه چایی اعلا آلبالو آماده شده

طرز تهیه و خواص چای آلبالو

نکته مهم:

بهتر است آلبالو با رنگ قرمز کم رنگ و سفت انتخاب شود و کاملا رسیده نباشید این امر باعث ترش مزه شدن و خوشمزه شدن چای میشه. میتونید برای قرمز رنگ شدن و موثر تر شدن این چایی کمی چایی ترش یا چایی قرمز هم اضافه کنید.

 

خواص:

چای آلبالو برای کم کردن خارش بدن و رفع حساسیت و از بین بردن جوش های جوانی هم مؤثره!

چای آلبالو فشار رو پایین میاره. برای همین معمولا اونو با نبات یا شکر میل میکنند.

هر فنجان آلبالو شامل بیست و پنج گرم کربوهیدرات، ۲۸ میلی گرم کلسیم، ۲۲ میلی گرم فسفر، ۰٫۶ میلی گرم آهن ، ۳۲۷ میلی گرم پتاسیم و ۱۶ میلی گرم ویتامین C وجود داره.

اگر چای آبالو رو در یخچال بذارید و وقتی سرد شد, میل کنید, در اون صورت آیس تی آلبالو میل کردید.

نوش جان

 

همین مطلب در گوگل

نوشته حسین اقلیمیا

ســـــــت ســــــــایت

نوشیدنی ها مجله ست سایت

طرز تهیه و خواص چای آلبالو
به این صفحه امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید