طرز تهیه کباب کوبیده ناب

طرز تهیه کباب کوبیده ناب

طرز تهیه کباب کوبیده ناب

طرز تهیه کباب کوبیده ناب :  پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید. روی پیازها نمک بپاشید و ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.

 

طرز تهیه کباب کوبیده ناب

مناسب ترین گوشت برای پخت کباب کوبیده،

گوش مناسب ترین گوشتت قلوه گاه (گوشت بین دنده ها) گوسفند است.

در صورت تمایل به استفاده از گوشت گوساله بهتر است راسته را انتخاب کنید که چربی کمتری دارد چرا که چربی مورد نیاز توسط گوشت گوسفندی تامین می شود.

پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است.

البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده و سلامتی شما مناسب نیست.

مراحل درست کردن یک کوبیده خوشمزه

گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید . سپس نمک بزنید و ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.

گوشت خریداری شده باید حتما چندین بار (دست کم ۴ بار) چرخ شود.

این کار به ورز داده شدن گوشت کمک کرده و از متلاشی شدن کباب شما جلوگیری می کند.

طرز تهیه کباب کوبیده نابطرز تهیه کباب کوبیده نابسیخ کردن کباب کوبیده

برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید.

دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ،

کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید.

در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید.پس از آماده شدن تمام سیخ ها را ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید

( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده آتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ).

طرز پخت

سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید .

آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ،

پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست

( در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود ).

 

طرز تهیه کباب کوبیده ناب

 

نکته ها : طرز تهیه کباب کوبیده ناب

میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از ۱ ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید.

در بعضی از روش ها مایه کباب ۱ شب داخل یخچال استراحت داده و سپس کباب میشود.

روش آماده سازی و عمل آوری:

۱– ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید.
نکته ۱: مقدار پیاز نباید زیاد باشد چراکه گوشت را آبدار کرده و موجب ریختن آن به هنگام پخت می شود و دیگر اینکه کباب را شیرین و بد مزه می کند.نکته ۲: حتما پیاز رنده شده را با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.

۲– گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید.
نکته: افزودن فلفل تنها برای گرفتن بوی بد گوشت است و نباید موجب تند شدن غذای شما شود.

۳- زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب‌جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند.همانطور که گفته شد این چسبندگی راز موفقیت شما در پخت این کباب است

بنابراین گوشت را آنقدر ورز دهید که بتوانید با یک حرکت همه آن را از داخل ظرف بلند کنید و گوشت جدا نشده و نریزد. سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال و یا بیرون از آن قرار دهید تا اصطلاحا عمل آید.

طرز تهیه کباب کوبیده ناب
2 (40%) از 1 رأی
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید